NATJECANJA

»

SKIJANJE

23.02.2012.      

Autor: Matija Kralj

Foto: www.skicm-cransmontana.ch

 

Crans-Montana SG (m) - najava utrke

U švicarskoj Crans-Montani skijaši bi sutra u sklopu FIS Svjetskog kupa trebali odraditi prvi od dva vezana superveleslaloma.

Sama utrka zakazana je za 11:30 h, uz najavljeni izravni TV prijenos na stranim TV postajama. Ukupno tek četvrti superveleslalom, superveleslalom zamjene za onaj otkazani iz Kitzbühela, postavlja A. Evers (AUT). Na stazi "Piste Nationale" sa startom na 2.147, ciljem na 1.545 metara nadmorske visine te dugoj 2.207 metara.

Čak 74 skijaša iz 17 zemalja svijeta trebalo bi se pojaviti na startu utrke. Sa startnim brojem 41 među njima je i Natko Zrnčić-Dim. Svoj tek treći superveleslalom Svjetskog kupa u karijeri sa startnim brojem 33 sutra je najavio voziti i Marcel Hirscher (AUT), trenutno vodeći skijaš ukupnog poretka Svjetskog kupa. Aksel Lund Svindal (NOR), vodeći u superveleslalomskom poretku, sutra kreće s brojem 16. A superveleslalomski drugoplasirani i ukupno trećeplasirani Beat Feuz (SUI) s brojem 17.

Vaše prognoze pobjedničkog podija utrke uobičajeno očekujemo i u novom krugu Skijanje.hr kladionice.

Cjelovita startna lista utrke (.pdf dokument)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 246856
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr