NATJECANJA

»

SKIJANJE

16.07.2013.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: CroSki

 

CroSki: Ivica i reprezentativci na snijegu Zermatta

Hrvatski skijaški reprezentativci, i uz prisustvo Ivice Kostelića, nalaze se na dvotjednim ljetnim snježnim pripremama na ledenjaku ponad švicarskog Zermatta.

Ivica Kostelić pridružio se pripremama reprezentacija na 10 dana, a to je Ivici ujedno prvi snježni trening nakon operacije koljena početkom svibnja.

Snježni i vremenski uvjeti za trening su odlični, a Ivica ih koristi za slobodno skijanje, i to kako na švicarskoj tako i na talijanskoj strani ledenjaka prema Cerviniji te s Kristianom Ghedinom testira spust skije.

Na pripremama se nalaze svi reprezentativci s izuzetkom Natka Zrnčić-Dima, koji će na pripreme u Zermatt početkom kolovoza, a nakon čega odlazi i u Čile, gdje će trenirati i voziti FIS utrke kako bi poboljšao FIS bodove s obzirom da je zbog ozljede ramena propustio cijelu prošlu sezonu.

Članovi hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija na pripremama ostaju do kraja tjedna, kada kreću na kraći odmor, a cijeli kolovoz rezerviran je potom za središnje kondicijske pripreme.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 238738
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr