NATJECANJA

»

SKIJANJE

22.03.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Arhiva CroSki

 

FIS slalomi Sljeme: Danas najbolji Ivica i Sofija

Ivica Kostelić i Sofija Novoselić pobjednici su današnjih FIS slaloma Zagrebačke županije voženih na Sljemenu.

U muškoj konkurenciji poredak današnje utrke u kontekstu najbrže trojke bio je potpuno identičan jučerašnjem slalomu otvorenog nacionalnog prvenstva Hrvatske. Ivica Kostelić pobjedu je odnio u vremenu 2:02.59. David Ryding iz Velike Britanije iznova je bio drugi uz 0.92 sek. zbrojenog zaostatka za Ivicom. Dok je treće mjesto na utrci pripalo Daliboru Šamšalu uz 2.04 sek. zaostatka za Ivicom.

Od hrvatskih skijaša u završnom plasmanu utrke našli su se još Matej Vidović na 4. mjestu (+ 2.46 sek. u odnosu na Ivicu) te Istok Rodeš na 11. poziciji (+ 5.26 sek. u odnosu na Ivicu).

Do svojeg sukladno FIS bodovima (20.82) drugog najboljeg ovosezonskog te 10. najboljeg ikada slalomskog rezultata Sofija Novoselić stigla je pobjedom u vremenu 1:58.22. Uz 1.92 sek. prednosti u odnosu na drugoplasiranu Mariju Škanovu (RUS) te 2.03 sek. prednosti ispred trećeplasirane Saše Tršinski koja je opet bila potpuno na razini svojih jučer postavljenih najboljih osobnih FIS slalomskih bodova do sada (jučer 31.46, danas 31.47).

Iva Mišak i Andrea Komšić današnju su utrku završile na petom odnosno šestom mjestu, Matilda Šola bila je osma, Tamara Zubčić 10., a Edita Marenić 12.

Nakon jučerašnjih dosta nepovoljnih vremenskih uvjeta, današnja natjecanja održana su po prekrasnom, sunčanom vremenu.

Cjeloviti rezultati utrka

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 222502
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr