NATJECANJA

»

SKIJANJE

11.03.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Ivica na operaciju koljena u travnju

Ivica Kostelić i definitivno će uoči olimpijske sezone 2013/14, morati proći i još jedan operativni zahvat na desnom koljenu.

Konačna potvrda ove nikada ugodne informacije, kako je bilo i najavljeno, stigla je u nedjelju u kasnim večernjim satima. I to po obavljenim završnim pregledima u Švicarskoj te nakon liječničkih konzultacija Ivičinih švicarskih liječnika s liječnicima Hrvatskog skijaškog saveza.

Cilj operacije bit će vraćanje potpune gipkosti u desno koljeno Ivice Kostelića. Dok bi sama operacija trebala uslijediti 9. travnja, budući da Ivica po završetku sezone, a uoči operacije, još želi odraditi jedan dio uobičajenih proljetnih snježnih treninga.

Očekivana rehabilitacija za ovaj tip operacije oko dva je mjeseca. Dok bi se Ivica treninzima na snijegu po operaciji trebao vratiti u srpnju.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 11. ožujka 2013.   17:53h

    Član od:
    10.01.2013.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zadar

    Uvijek ću pamtiti njegovu izjavu u dokumentarcu "Dnevnik pobjednika", u jednom intervjuu nakon operacije: "Cilj mi je pobijediti na olimpijadi. (...) I kad osvojim olimpijsku medalju ja ću ispuniti svoj životni san. I drugi dan ću se prestati skijati." Samo hrabro majstore!
  • Objavljeno: 11. ožujka 2013.   09:17h

    Član od:
    13.01.2006.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Rekao je jedanaesta, pa dodao u biti petnaesta ako se računaju i one za vađenje šerafa...
  • Objavljeno: 11. ožujka 2013.   08:59h

    Član od:
    12.10.2006.

    Mjesto:
    Hrvatska, Ozalj


    Rekao je Ivica jućer----deveta..............
    Odmah se ispravio i rekao "Ne, nego jedanaesta???????"


  • Objavljeno: 11. ožujka 2013.   08:46h

    Član od:
    13.01.2005.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Pa koja je to više!? Valjda bi trebala biti zadnja. Čekam objavu zadnje sezone u karijeri. Ali to će vjerojatno na jesen.
    Velika pobjeda u K. Gori... Namazao ih je školski. Mada je Pintauralt skijaš i pol, nadam se da će postati prava konkurencija Hakleru i početi uzimati globuse.

Prikazano 4 od 4 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1183954
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr