Skijanje.hr

NATJECANJA

»

SKIJANJE

04.02.2010.      

Autor: Goran Vukelić 

Jakov Fak stjegonoša u Vancouveru

Biatloncu pripala čast da ponese hrvatsku zastavu na otvaranju Olimpijskih igara.

-.-Skijanje.hr-.-Na sjednici Hrvatskog olimpijskog odbora odlučeno je da će čast da ponese hrvatsku zastavu na otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru pripasti Jakovu Faku.

Mladi će biatlonac, osvajač brončane medalje na Svjetskom prvenstvu 2009., tako postati četvrti stjegonoša na Zimskim olimpijskim igrama od hrvatskog osamostaljenja. Na prošlima trima Igrama u Torinu, Salt Lake Cityju i Naganu, tu je čast imala Janica Kostelić. Prije nje zastavu su nosili  Vedran Pavlek u Lillehameru 1994. i Tomislav Čižmešija u Albertvillu 1992.

Na zatvaranju će stijeg ponijeti Ivan Šola kojemu će nastup u Vancouveru biti treći na ZOI. Određen je i konačan broj putnika u Vancouver. Osim 19 sportaša putuje i 28 članova pratećeg osoblja. Skijašku reprezentaciju čini najavljenih pet skijašica i pet skijaša.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3213831
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr