NATJECANJA

»

SKIJANJE

24.01.2013.      

Autor: Matija Kralj 

Kitzbühel, 3. trening S (m): Zadnji trening Kröllu, Ivica 26.

Jedna od dvije najveće domaće uzdanice, Klaus Kröll (AUT), s najbržim vremenom posljednjeg treninga spusta u Kitzbühelu. Ivica Kostelić s 26. vremenom posljednjeg treninga.

Nakon dva najbrža vremena na prvim dvama treninzima, Aksel Lund Svindal (NOR) na trećem treningu spusta, voženom iznova po lijepom, sunčanom vremenu u Kitzbühelu, danas se morao zadovoljiti drugim najbržim vremenom. S vremenom 1:58.00 bio je za 0.26 sek. sporiji u odnosu na Krölla te svega 0.02 sek. brži od sunarodnjaka Kjetila Jansruda na trećem mjestu.

I dok je današnje najbrže vrijeme bilo, dakle, 1:57.74, Ivica Kostelić sa startnim brojem 32 danas se niz "Streif" spust stazu Kitzbühela spustio u vremenu 2:00.87. U usporedbi s njegovim jučerašnjim bilo je to 1.46 sek. sporije vrijeme. Dostatno za današnje 26. mjesto poretka treninga, uz 3.13 sek. zaostatka u odnosu na najbrže vrijeme.

Nakon tri odrađena treninga spusta sutra je u Kitzbühelu na rasporedu utrka superveleslaloma. Subota potom donosi spust, a nedjelja slalom. Vremena spusta i slaloma ujedno će se u nedjelju zbrojiti za poredak klasične kombinacije.

Cjeloviti rezultati trećeg treninga

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 151951
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr