NATJECANJA

»

SKIJANJE

15.01.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Krenuo i CroSki kup

U ponedjeljak i utorak, u austrijskom Lienzu, održani su veleslalom i slalom za kadetinje i kadete, te dva veleslaloma za djevojčice i dječake.

U veleslalomu kadetkinja i kadeta slavili su kod mlađih kadeta Maja Fućak (SK Rijeka) i Matej Rene Cihlar (SK Medveščak), kod starijih kadeta Samuel Kolega (SK Končar) i Lana Zbašnik (SK Rijeka). Fućak i Kolega pobjede su ponovili i u slalomu, kod mlađih kadeta u slalomu je slavio Tiriel-Luka Abramović (SK Končar), kod starijih kadetkinja Elvedina Muzaferija (SK Žuti mačak).

Tara Turk (SK Zagreb), Tomo Valjak (SK Zagreb), Zrinka Ljutić (SK Žuti mačak) te Roko Begović (SK Medveščak) bili su najbrži u prvom veleslalomu djevojačica i dječaka, Turk i Ljutić pobjede su ponovile i drugog dana, dok je tada kod mlađih dječaka slavio Mattia Riccardo Eletti (SK Rijeka), kod starijih dječaka Otto Orešić (SK Žuti mačak).

Početno vodstvo kod klubova u rukama je SK Končara. A CroSki kup bi se trebao nastaviti već 19. i 20. siječnja utrkama na Sljemenu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 274611
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr