NATJECANJA

»

SKIJANJE

10.11.2012.      

Autor: Matija Kralj

Foto: World Cup Levi

 

Levi SL (m) - najava utrke

Ivica Kostelić sa startnim brojem 2, Dalibor Šamšal s brojem 53 u prvu vožnju sutrašnjeg slaloma Levija (FIN).

Mario Matt (AUT) otvorit će prvi muški slalom nove sezone Svjetskog kupa u Leviju. A odmah iza njega niz "Levi Black" stazu krenut će i najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić. Marcel Hirscher (AUT) voljom ždrijeba za sutrašnji slalom Levija dobio je startni broj 6. Dok će prošlosezonski slalomski pobjednik Svjetskog kupa, Andre Myhrer (SWE), niz slalomsku stazu u Leviju sa startnim brojem 7.

Posljednji pobjednik Levija, Jean Baptiste Grange (FRA), još nije spreman nakon proljetnog zahvata na koljenu i u Leviju ga nema. No tu su drugoplasirani i trećeplasirani iz 2010. - upravo A. Myhrer i I. Kostelić, koji su na kraju prošle sezone s M. Hirscherom odlučivali o malom slalomskom Kristalnom globusu.

Utrka se vozi, kao i ona ženska, sa startom prve vožnje od 10:00 h i startom druge vožnje od 13:00 h po našem vremenu. Sve i uz izravni TV prijenos na HTV 2. Za sam start utrke prijavljeno je čak 80 skijaša iz 21 zemlje svijeta. Austrijski trener Pircher bit će zadužen za postavku prve, a švedski trener Pfeifer za postavku druge slalomske vožnje.

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 235862
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr