Skijanje.hr

NATJECANJA

»

SKIJANJE

26.12.2012.      

Autor: Matija Kralj

Foto: CroSki

 

Snježna kraljica: Crveni spust prošao FIS-ovu snježnu kontrolu

Sljemenski Crveni spust danas je prošao i formalnu FIS-ovu snježnu kontrolu koju moraju proći svi organizatori Svjetskog kupa te su sljemenski slalomi i s obzirom na snježnu situaciju potvrđeni od strane FIS-a.

Kako javljaju iz Hrvatskog skijaškog saveza, kontrolor FIS-a je, kao i prošle godine, bio Filip Gartner iz Maribora, koji je bio jako zadovoljan viđenim te je službeno dao zeleno svjetlo za sljemenske utrke.

-.-croski-.-

Filip Gartner je nakon kontrole kratko komentirao: 

"Crveni spust na Sljemenu je spreman za 9. izdanje Vip Snježne kraljice. Od starta do cilja ima na svim mjestima najmanje 50 cm snijega, a na pojedinim mjestima i znatno više. 

S obzirom da dolazi hladnija prognoza za vikend bit će prilike za napraviti još nešto umjetnog snijega kako bi cijeli ugođaj na Sljemenu bio ljepši i kako bi se krenulo u što kvalitetniju završnu pripremu staze injektiranjem vode odnosno tzv. balkaniranjem."

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 492362
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr