Skijanje.hr

NATJECANJA

»

SKIJANJE

26.02.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Svjetsko juniorsko prvenstvo, slalom: Matej Vidović 11.

Hrvatski skijaški reprezentativac Matej Vidović doskijao je do vrlo dobrog 11. mjesta na današnjem slalomu FIS Svjetskog juniorskog prvenstva održanom u Mont-Sainte-Anne, Quebec (CAN).

Na utrci na kojoj je za Austriju zlato u vremenu 1:59.40 uzeo Manuel Feller, Matej je u konačnici na semafor upisao zbrojeno vrijeme 2:03.69 uz 12. vrijeme prve i 15. vrijeme druge vožnje. Konačni "top 10" plasman "pobjegao" je za svega 0.04 sek.

Osim Mateja, koji je za utrku imao startni broj 20, na utrci su još nastupili i Filip Zubčić (startni broj 12), Sebastian Brigović (startni broj 39) te Istok Rodeš (startni broj 48). I sva trojica našli su se u velikoj skupini od 40-ak natjecatelja s nezavršenom prvom vožnjom.

Na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Quebecu (CAN) Filip je još nastupio i jučer u veleslalomu, gdje je nakon vrlo lijepog 16. mjesta prve vožnje u drugoj vožnji također upisao odustajanje te na superveleslalomu kojega je završio 46. Uz odustajanje na slalomu Istok Rodeš upisao je odustajanje i u superveleslalomu te u drugoj veleslalomskoj vožnji.

Saša Tršinski prva je još nastupala na veleslalomu i slalomu juniorki. U slalomu je za nju kobna bila prva vožnja. Dok drugu veleslalomsku vožnju nije startala nakon 58. mjesta prve vožnje.

Cjeloviti rezultati utrke

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2019.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1345445
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr