NATJECANJA

»

SKIJANJE

07.12.2012.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: CroSki
 

Juniorski, FIS slalomi: Novi dobri rezultati za Vidovića i Zubčića

Na nacionalnim juniorskim (NJR) i FIS slalom utrkama, koje su se vozile ovaj tjedan u Davosu (SUI), skijaški reprezentativci Matej Vidović i Filip Zubčić ostvarili su dobre rezultate.

5. prosinca Matej Vidović slalom utrku završio je na odličnom 5. mjestu sa zaostatkom od 1.3 sek. za pobjednikom Ramonom Zenhäusernom (SUI), dok je Filip Zubčić zauzeo dobro 18. mjesto sa zaostatkom od 3.1 sek. za pobjednikom utrke. Na utrci voženoj 4. prosinca plasman na odlično 4. mjesto ostvario je i 19-ogodišnji Riječanin Leo Vukelić uz svega 89 stotinki sekunde zaostatka u odnosu na pobjednika utrke Pirmina Zurbriggena (SUI).

Filip Zubčić je na jučerašnjoj FIS utrci zauzeo 15. mjesto sa zaostatkom od 1.77 sek. za pobjednikom Davidom Rydingom (GBR).

-.-croski-.-

Na danas održanoj zadnjoj FIS utrci slaloma u Davosu, Matej Vidović zauzeo je odlično 4. mjesto sa zaostatkom od 0.35 sek. za pobjednikom Stefanom Brennsteinerom (AUT), dok je Filip Zubčić zauzeo 9. mjesto sa zaostatkom od 1.26 sek. za pobjednikom.

Cjeloviti rezultati utrka 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 245649
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr