NATJECANJA

»

SKIJANJE

12.02.2010.      

Autor: Goran Vukelić 

Lindsey Vonn: "Bol postala podnošljiva"

Najveća skijaška zvijezda Vancouvera zadovoljna s minimalnim, ali osjetnim povlačenjem boli od ozljede noge.

"Razina bola je pala s oštre na onu za koju mislim da mogu prevladati ako stisnem zube. To je zbilja donijelo osmijeh na moje lice", pomalo ironično je primijetila na svom Facebook profilu Lindsey Vonn.

Dvostruka osvajačica velikog kristalnog globusa na Zimske je olimpijske igre u Vancouveru stigla kao prva zvijezda i najveća američka nada za "žetvu medalja" u alpskom skijanju. Upravo na njoj su američki mediji gradili agresivnu marketinšku kampanju promovirajući skijanje, Igre i svu silu proizvoda što su vezani uz to dvoje. Zato je i objava o ozljedi koja bi Vonn mogla udaljiti od natjecanja bila šokantna po sve.

-.-Skijanje.hr-.-

"Obično sam razočarana kada se trening spusta otkaže, no u ovoj situaciji to mi definitivno odgovara", iskrena je Vonn u komentiranju otkazanog prvog treninga spusta za skijašice. "Odradila sam jedno slobodno skijanje umjesto treninga i vrlo sam sretna zbog toga. Vidi se da se oteklina na nozi počinje povlačiti."

Vonn ovih dana ne silazi s naslovnica svih, ne samo sportskih medija. Osim ozljede noge, naslovnice su proteklih dana bile pune rasprave o pozi u kojoj je fotografirana za naslovnicu američkog časopisa Sports Illustrated. Tipična spustaška poza okarakterizirana je od strane dijela "ćudorednih" američkih novinara kao seksistička. Zanimljivo, nitko se nije bunio kada je u istoj pozi 1992. fotografiran američki skijaš AJ Kitt. Kao da to nije bilo dovoljno, nekoliko dana kasnije je objavljena serija fotografija za isti magazin s najboljom američkom skijašicom odjevenom samo u kupaći kostim. Koga zanima kako se Vonn snašla u manekenskoj ulozi, neka zaviri ovdje.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 304006
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr