NATJECANJA

»

SKIJANJE

13.11.2012.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Željko Ivnik, arhiva Skijanje.hr

 

Lindsey Vonn: Prva dijagnoza snažni bolovi u probavnom traktu

Informacije koje iz SAD-a pristižu o zdravstvenom stanju Lindsey Vonn s protjekom vremena postaju sve ozbiljnije.

"Rekla mi je da se osjeća jako loše. Boli je čitavo tijelo, a osjeća i bol u kostima. U bolnici je proteklih dana završila već dva do tri puta. No sada je prvi puta u bolnici i zadržana.

Niti treneri ne znaju najbolje što se zapravo točno događa. Prvo su mi rekli da ćemo trenirati u ponedjeljak, pa su treninzi odgođeni za srijedu, sada već i za petak", izjavio je za Associated Press Heinz Haemmerle, glavni serviser zadužen za skije najbolje skijašice svijeta.

U e-mailu odaslanom prije koji sat Lewis Kay, osoba od povjerenja Lindsey Vonn zadužena za komunikaciju s javnošću, piše o "iščekivanju rezultata dijagnostičkih pretraga provedenih zbog prisustva snažne boli u crijevima". Iz američkog ski tima poziva se na "zadržavanje pozitivnih misli" kada je u pitanju trenutna zdravstvena situacija s njihovom prvom zvijezdom. A potvrđeno je i da snažni bolovi traju već negdje dobranih dva tjedna. Te da Lindsey Vonn od Söldena zapravo nije odradila niti jedan ozbiljniji skijaški trening!

"Informacije su vrlo šture, bojimo se da zasigurno ne bez nekakvog konkretnog povoda. Niti mi ne znamo gotovo ništa, no jako smo zabrinuti", dodaje za kraj bivši austrijski skijaš, a danas šef natjecateljskog odijela Head skija Rainer Salzgeber.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 118413
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr