NATJECANJA

»

SKIJANJE

30.12.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Snježna kraljica s 10 natjecatelja, rekreativci 8.1.

Na slalomima Snježne kraljice na Sljemenu nastupit će 10 hrvatskih predstavnika. Skijanje na Crvenom i Zelenom spustu za građanstvo već od 8. siječnja.

Posljednje pripreme privode se već kraju, a Zagreb i Sljeme spremni su da 4. i 6. siječnja iznova ugoste slalome Svjetskog kupa. Sukus je to konferencije za medije danas održane u Westin hotelu u Zagrebu, a na kojoj su prisustvovali svi ključni ljudi organizacije utrka, zajedno s komercijalnim te partnerima iz javne uprave.

Na sljemenskom Crvenom spustu na mjestima je, trenutno, i iznad 60 cm snježne podloge. I više nego dostatno za utrke, tako da se već lagano kreće i u pripremu Zelenog spusta. Crveni spust paralelno će se još dorađivati u punoj širini, bitno većoj od one potrebne za same utrke, tako da se prvi rekreativni skijaši ondje očekuju već dva dana po završetku muškog slaloma. Činovnička livada za građanstvo je u radu već od danas. I to danas besplatno, od sutra po cijeni poludnevne karte za dnevno uživanje na snijegu.

Uz brojne pozitivne organizacijske aspekte utrke, a o kojima se vrlo detaljno može informirati i putem službenih Internet stranica Hrvatskog skijaškog saveza te samih sljemenskih utrka, istaknimo i kako je na konferenciji za medije danas potvrđen nastup 10-ero hrvatskih natjecatelja na slalomima Snježne kraljice. Od djevojaka nastupit će Leona Popović te Saša Tršinski, Iva Mišak i Matilda Šola, od dečkiju Ivica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim, Filip Zubčić, Matej Vidović, Istok Rodeš i Elias Kolega.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 262939
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr