NATJECANJA

»

SKIJANJE

05.01.2014.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Chamonix Europski kup: Novi najbolji SL bodovi Mateja Vidovića

B skijaški reprezentativac Matej Vidović uspio je iskoristiti jedan od dvaju vezanih noćnih slaloma Europskog kupa, voženih jučer i prekjučer u Chamonixu (FRA), za postavljanje novih osobno najboljih slalomskih FIS bodova.

Na utrci voženoj u petak, naime, do pobjede je u vremenu 1:31.77 stigao Jean-Baptiste Grange (FRA). Matej je na utrci zauzeo 14. mjesto, no uz svega 1.05 sek. ukupnog zaostatka u odnosu na pobjedničko vrijeme. A što mu je kao nove najbolje FIS bodove ("točke") donijelo 13.09 FIS bodova. Utrku je u bodovima, na 23. poziciji, okončao i Filip Zubčić, uz vrijeme ukupnih 1.54 sek. sporije u odnosu na pobjedničko i 16.40 FIS bodova.

Na subotnjoj utrci, potom, i Matej i Filip nisu uspjeli okončati svoje nastupe u drugoj slalomskoj vožnji. Nakon što su se nakon prve vožnje nalazili na 17. odnosno 22. poziciji. Tu drugu utrku u svoju je korist odlučio Julien Lizeroux (FRA).

Nakon odrađenih dvaju slaloma Chamonixa Matej Vidović i nadalje se u slalomskom poretku Europskog kupa nalazi u prvih 30 - na 26. poziciji uz 69 osvojenih bodova. Filip je slalomski 32., uz 53 osvojena boda.

Cjeloviti rezultati utrka

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 158520
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr