NATJECANJA

»

SKIJANJE

06.02.2010.      

 

Fanovi i Vipnet ispratili skijaše

Vipnet je danas u Zagrebu organizirao pozdravno druženje s hrvatskim skijašima prije odlaska na Zimske olimpijske igre.

Naše su skijaške reprezentativce na Zimske olimpijske igre danas ispratili brojni obožavatelji, sponzori, suradnici i partneri te bivši olimpijci poput Janice Kostelić (koja i sama odlazi put Vancouvera kao podrška bratu Ivici) i Zlatka Saračevića, druženjem organiziranim u Vip centru u Gajevoj.

Okupljeni su i Daliboru Šamšalu i Ivanu Ratkiću, ali prvenstveno ipak Ivici Kosteliću i Natku Zrnčiću Dimu poželjeli što bolje rezultate, a dečki su u ležernoj atmosferi podijelili autograme, fotografirali se s obožavateljima te komentirali svoje pripreme i očekivanja od nastupa u Vancouveru:

"Olimpijske igre vrhunac su sezone. Spremni smo, motivirani i dat ćemo sve od sebe da dobrim nastupima razveselimo naše navijače", rekao je Ivica Kostelić. Zadovoljstvo činjenicom da čak deset naših alpskih ski reprezentativaca putuje u Kanadu istaknuo je Natko Zrnčić Dim te zahvalio svima na podršci, i generalnom sponzoru Vipnetu na organizaciji ovog druženja.

"Vipnet već treću sezonu podupire skijaše, i veseli se svakom uspjehu naših reprezentativaca. Vjerujem da će tako nastaviti i na Zimskim olimpijskim igrama, a mi u Vipnetu ćemo, kao i do sada, svim srcem navijati za njih", rekla je Dubravka Jusić, rukovoditeljica Korporativnih komunikacija Vipneta.

-.--.-
-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 594897
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr