NATJECANJA

»

SKIJANJE

14.03.2012.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Davor Lažeta/CroSki

 

FIS Končar kup 2012.: Jednom Dalibor, jednom Natko

Dalibor Šamšal i Natko Zrnčić-Dim s po jednom pobjedom na velelslalomskim utrkama FIS Končar kupa, a koje su jučer i danas vožene na Sljemenu.

Svoju pobjedu na utrci Dalibor je u muškoj konkurenciji odnio jučer, kada je od Natka bio brži za zbrojenih 9 stotinki sekunde (vrijeme 1:51.61). Dok je Natko danas uzvratio vremenom 1:49.91. Uz zbrojenih 20 stotinki sekunde brže vrijeme u odnosu na Dalibora.

U najboljih pet na oba su dana od naših reprezentativaca bili još i Sebastian Brigović i Filip Zubčić. Dok je Matej Vidović bio jednom treći, jednom šesti.

Djevojke su na Sljemenu jučer i danas također vozile dvije FIS veleslalomske utrke. Prvoga dana najbrža je u vremenu 1:58.27 bila Andrea Zemanova (CZE). Dok je drugoga dana pobjedu u vremenu 1:50.88 odnijela Nevena Ignjatović (SRB). Od hrvatskih reprezentativki najbolje su bile Saša Tršisnki (4. pa 5. mjesto) te Tamara Zubčić (10. pa 14. mjesto).

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 342582
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr