NATJECANJA

»

SKIJANJE

23.05.2014.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Natko Zrnčić-Dim i nadalje na Atomicu

S objavom službenog tima skijaških natjecatelja Atomic potvrdio kako sastavnim dijelom ekipe ostaje i hrvatski skijaški "broj dva".

Natkova vjernost Atomicu traje već sezonama. A hrvatski reprezentativac iz Zagreba, koji će iduće sezone nastupati pod vodstvom uistinu impresivnog trenersko-savjetničkog dvojca Walter Hubmann - Kristian Ghedina, i u sezonu Svjetskog prvenstva u Vailu/Beaver Creeku ući će na njemu već odlično poznatoj opremi te u službenom priopćenju Atomica jasno istaknut kao jedan od kandidata za najviše plasmane prvenstveno kada je u pitanju superkombinacija.

Najnovije "zvučno" ime kod Atomica švedski je specijalist za tehničke discipline Mattias Hargin. Prvim zvijezdama ekipe ostaju Marcel Hirscher i Mikaela Shiffrin. Benni Raich siguran je za još jednu sezonu, dok se odluka Marlies Schild o mogućem produžetku karijere također za barem još jednu sezonu u Atomicu i nadalje očekuje.

Kompletan tim za sezonu 2014/15. svježe je objavio i Stöckli. Tina Maze, Viktoria Rebensburg, Carolina Ruiz-Castillo te Amerikanac Tim Jitloff bit će glavne uzdanice švicarskog proizvođača skija u novoj sezoni.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1715803
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr