NATJECANJA

»

SKIJANJE

12.12.2012.      

Autor: Matija Kralj

Foto: CroSki

 

Ivica bolje, plan nastupa na tri utrke

Koljeno Ivice Kostelića u nešto boljem stanju, u planu nastup na tri od iduće četiri utrke.

Na talijanskoj turneji FIS Svjetskog kupa, koja će kod skijaša potrajati sve do Bormia pred kraj godine, Ivica Kostelić prema trenutnom planu ne bi trebao voziti samo spust Val Gardene te, sukladno uobičajenoj strateškoj odluci neovisnoj o zdravlju, i spust Bormia.

Po odlasku put Švicarske na 'podmazivanje' koljena, pa pristizanja u Val Gardenu, današnji dan za najboljeg hrvatskog skijaša donio je 'isprobavanje' stanja koljena na treningu superveleslaloma.

"Stanje je bolje nego u Val d'Isereu. Nadam se da će koljeno biti u čim boljem stanju za utrke u petak, nedjelju i utorak", nakon današnjeg treninga poručio je Ivica putem svojih službenih web-stranica. Utrke koje Ivica spominje su superveleslalom Val Gardene (petak), veleslalom Alta Badije (nedjelja) te slalom Madonne di Campiglio (utorak). Spust Val Gardene, za koji je danas održan i prvi trening na kojem je najbrži bio Aksel Lund Svindal, na rasporedu je u subotu.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 250029
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr