NATJECANJA

»

SKIJANJE

21.03.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: CroSki

 

Ivica i Andrea slalomski prvaci Hrvatske

Ivica Kostelić i Andrea Komšić s naslovom slalomskih prvaka Hrvatske nakon današnjih utrka održanih na Sljemenu.

Na slalomu skijaša Ivica Kostelić očekivano je odskijao najbolje vrijeme utrke 1:52.11. Drugo mjesto na utrci pripalo je ovosezonskom slalomskom pobjedniku Europskog kupa, Davidu Rydingu (GBR), uz zbrojenih 1.25 sek. zaostatka. Treće mjesto na utrci uz 1.85 sek. zaostatka za Ivicom pripalo je Daliboru Šamšalu. Dok su četvrto, peto i šesto mjesto dalje redom osigurali Filip Zubčić, Sebastian Brigović i Matej Vidović.

U poretku nacionalnog prvenstva Hrvatske Dalibor je, naravno, drugi, Filip treći, Sebastian četvrti, a Matej peti.

Utrku nacionalnog, ili otvorenog prvenstva Hrvatske u slalomu kod skijašica su u svoju korist zajednički riješile Nevena Ignjatović iz Srbije i Katarina Lavtar iz Slovenije u vremenu 2:04.91, dok je treće mjesto na samoj utrci pripalo Ani Bucik iz Slovenije. Sa svojim do sada najboljim osobnim slalomskim FIS bodovima karijere 28.19 16-ogodišnja Andrea Komšić na utrci je u vremenu 2:07.44 zauzela 11. mjesto, no ujedno bila i najbrža od hrvatskih djevojaka.

Sofija Novoselić za Andreom je "zakasnila" za zbrojenih 0.10 sek. na 12. mjestu (nacionalno 2.), Iva Mišak na 13. mjestu utrke (treća nacionalno) od Andree je bila sporija za 0.62 sek., a Saša Tršinski (četvrta nacionalno) na 14. mjestu za 0.66 sek. (s 31.46 također osobno najbolji FIS slalomski bodovi).

Cjeloviti rezultati utrka

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 277918
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr