Skijanje.hr

NATJECANJA

»

SKIJANJE

28.10.2014.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Povratak na snijeg za Andreu Komšić

Nakon što joj je u kolovozu ove godine dijagnosticiran virus mononukleoze, Andrea Komšić u ponedjeljak se prvi puta pridružila svojim kolegicama i kolegama iz reprezentacije.

Poslijednji lječnički nalazi pokazali su da je virus u opadanju i odobreno je da započne s laganim kondicijskim pripremama te slobodnim skijanjem.

Andrea se osjeća dobro i u slijedećih nekoliko tjedana postepeno će dizati intenzitet treninga, ali i dalje kontrolirati zdravstveno stanje, kako se virus ne bi vratio.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5146242
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr