NATJECANJA

»

SKIJANJE

19.12.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Vail NorAm slalomi: 6. mjesta Andree Komšić i Istoka Rodeša

Novi odlični rezultati sa sjevernoameričkih natjecanja kontinentalnog NorAm Cupa stižu nam kada su u pitanju naši mladi B skijaški reprezentativci Andrea Komšić i Istok Rodeš.

Andrea i Istok jučer su, naime, nastupili na NorAm utrkama slaloma u Vailu (CO, USA) te doskijali do odličnih šestih mjesta!

Na slalomskoj utrci skijašica pobjedu je u vremenu 1:56.78 odnijela Paula Moltzan (USA). Zbrojeno vrijeme Andree Komšić iznosilo je 1:59.74, a na utrci je uz Andreu nastupila i Saša Tršinski, no samo u prvoj vožnji. Andrea Komšić ovim je nastupom, s 25.06, napravila i svoje nove najbolje slalomske FIS bodove ("točke") do sada.

Cjeloviti rezultati slaloma skijašica

Na NorAm slalomu skijaša pobjedu je upisao Will Brandenburg (USA) s vremenom 1:49.60. Istokovo vrijeme u konačnici je iznosilo 1:51.98 i s 19.46 FIS bodova predstavlja njegovo do sada drugo najbolje slalomsko ostvarenje.

Elias Kolega na utrci je doskijao do 25. pozicije. A na utrci je nastupio i Sebastian Brigović, no nije uspio završiti nastup u drugoj vožnji.

Cjeloviti rezultati slaloma skijaša

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 307600
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr