NATJECANJA

»

SKIJANJE

16.01.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Sljeme: FIS Zagreb Open 2013. uspješno okončan

Iako u za jednu utrku skraćenom izdanju, "FIS Zagreb Open" serija FIS utrka na Sljemenu uspješno je okončana i za 2013. godinu.

Kao 'žrtva' obilnih snježnih padalina u Zagrebu i na Sljemenu u konačnici je 'pao' samo za ponedjeljak predviđeni FIS veleslalom skijašica. Dok su se po jedan slalom skijašica i skijaša jučer te još jedan slalom skijaša danas nekako ipak uspjeli završiti.

Najveće uspjehe na utrkama u dva dana natjecanja od hrvatskih su mladih skijašica i skijaša svakako ostvarili Filip Zubčić uz jednu slalomsku pobjedu (jučer) i jedno slalomsko treće mjesto (danas). Odličan je bio i Leo Vukelić uz jučerašnje drugo te današnje šesto slalomsko mjesto. Dok je na jučerašnjem slalomu djevojaka od hrvatskih skijašica najbolja bila Andrea Komšić s drugim mjestom na utrci, dok je Saša Tršinski utrku završila 4.

Cjeloviti rezultati natjecanja

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 123809
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr