NATJECANJA

»

SKIJANJE

29.11.2014.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Arhiva FIS Alpine

 

Lake Louise S (m), Aspen VSL (ž) - najava utrka

Danas je pred nama prvi "dvostruki program" ovosezonskog Svjetskog kupa.

Nakon jednog održanog, i dva zbog obilnog snijega otkazana treninga, kod skijaša je na rasporedu prvi spust sezone u Lake Louiseu (CAN). Utrka je na rasporedu od 19 i 30 sati po našem vremenu (11 i 30 sati lokalno), i na HTV 2 te uz za nastup prijavljenih 65 skijaša iz 18 zemalja.

Ivica Kostelić, s obzirom na nacionalnu kvotu koja na spustevima Svjetskog kupa trenutno dozvoljava nastup samo jednog hrvatskog reprezentativca, u utrku će sa startnim brojem 42.

Spust staza u Lake Louiseu je "Mens Olympic Downhill Run", sa startom na 2.518 te ciljem na 1.690 mnv, a duga je 3.133 metra.

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)

---

Drugi veleslalom sezone skijašice istovremeno voze u Aspenu (CO, USA). Prva vožnja utrke, uz postavku trenera Austrijanki Tatschla, kreće od 18 sati, druga vožnja (postavljač trener Talijanki Magoni) od 21 sat po našem vremenu, sve uz izravni TV prijenos samo na stranim TV postajama.

66 skijašica iz 19 zemalja prijavljeno je za start na toj utrci, a staza je "Lower Ruthie's Run" sa startom na 2.862 te ciljem na 2.490 mnv.

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4721354
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr