Skijanje.hr

NATJECANJA

»

SKIJANJE

14.03.2014.      

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Lenzerheide SL (ž) i VSL (m) - najava utrka

Marcel Hirscher (AUT) sutra u lovu na dva Globusa. Slalom skijašica bez dramaturgije po pitanju Globusa.

Subota na završnici Svjetskog kupa u Lenzerheideu donosi veleslalom skijaša i slalom skijašica. Veleslalom skijaša na rasporedu je od 10:00 i 12:30 sati uz postavke trenera Nijemaca Krumbachera te trenera Talijana Costazze. A 26 skijaša iz 9 zemalja na startnoj je listi utrke u kojoj Marcel Hirscher traži potvrdu i malog veleslalomskog i velikog Kristalnog globusa.

Bilo kakav plasman na podij Hirscheru garantira zadržavanje veleslalomske prednosti od 50 bodova u odnosu na Teda Ligetyja (USA). Faktički bilo kakva nadoknada 19 bodova zaostatka i prelazak u vodstvo u odnosu na Aksela Lunda Svindala (NOR) osiguravanje trećeg uzastopnog naslova ukupnog pobjednika Svjetskog kupa. U sutrašnju utrku Hirscher kreće s brojem dva, Ligety ima broj pet, Svindal broj osam.

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)


Slalom skijašica na rasporedu je od 9 i 11:30 sati, bez ikakve draži i otvorenih pitanja po pitanju Globusa budući da je onog malog slalomskog drugu sezonu za redom već matematički osigurala Mikaela Shiffrin (USA), onaj veliki ukupni u rukama je Anne Fenninger (AUT).

Trener Slovenki Šteharnik zadužen je za postavku prve vožnje, trener Njemica Renoth one druge vožnje. A 26 skijašica iz 12 zemalja iskoristilo je svoje pravo nastupa na utrci.

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1632768
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr