NATJECANJA

»

SKIJANJE

01.02.2014.      

Foto: Arhiva Skijanje.hr

 

St. Moritz, VSL (m) i Kranjska Gora, SL (ž) - najava utrka

Nakon današnjih otkaza utrka, barem polovični planirani program u St. Moritzu (SUI) i Kranjskoj Gori (SLO) sutra će se pokušati odraditi veleslalomom (skijaši) odnosno slalomom (skijašice).

Prognoza vremena i nadalje na oba skijališta, blago rečeno, nije idealna. No plan je opet slijedeći:

Veleslalom skijaša u St. Moritzu svojom bi prvom vožnjom sutra bi trebao krenuti od 10:30 sati (postavka A. Puelacher, AUT), drugom vožnjom od 13:30 sati (postavka F. Gamper, NOR). Sve i opet na "Corviglia" stazi, uz 71 skijaša iz 17 zemalja prijavljenih za start na utrci, najavljeni izravni TV prijenos na HTV 2 i bez hrvatskih predstavnika.

Uoči sutrašnje utrke u veleslalomskom poretku Svjetskog kupa Marcel Hirscher (AUT) ima čak 75 bodova prednosti u odnosu na Alexisa Pinturaulta (FRA) te čak 120 bodova prednosti u odnosu na Teda Ligetyja (USA).

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)

---

Slalom 50. Zlatne lisice na "Podkorenu 3" Kranjske Gore svojim je vožnjama zakazan od 9:15 i 12:15 sati. Uz postavke trenera Francuskinja Willmanna te trenera Šveđanki Thome.

77 skijašica iz 26 zemalja prijavljeno je za start na utrci. Sofija Novoselić jedina je među njima hrvatska predstavnica sa startnim brojem 64.

Uvjerljivih 144 boda slalomske prednosti u odnosu na konkurenciju kapital su s kojima u sutrašnju utrku ulazi Mikaela Shiffrin (USA).

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 174734
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr