NATJECANJA

»

SKIJANJE

27.12.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Arhiva Skijanje.hr

 

Lienz, VSL (ž) - najava utrke

Između Božića i ulaska u novu 2014. godinu skijašice su u sklopu Svjetskog kupa tradicionalno na po jednom veleslalomu i slalomu u Austriji. Ove godine odredište je - Lienz.

Subota donosi već peti veleslalom aktualne sezone Svjetskog kupa. Start prve vožnje na rasporedu je od 10:00, druge vožnje od 13:00 sati, uz postavke trenera Slovenki, preciznije zapravo, od ove sezone novog trenera u timu Tine Maze Ronconija te trenera Njemica Schwaigera, sve uz nastup 68 skijašica iz 20 zemalja u prvoj vožnji.

"Schlossberg" staza u Lienzu kreće sa 1.008, a cilj joj je na 680 mnv. Prije dvije godine, s obzirom na pravilne izmjene sa Semmeringom posljednji puta kada se skijalo u Lienzu, pobjedu na veleslalomu odnijela je Anna Fenninger (AUT) ispred Federice Brignone (ITA) i Tesse Worley (FRA). Jessica Lindell-Vikarby (SWE) u utrku s pozicije vodeće veleslalomašice Svjetskog kupa ulazi s 47 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu veleslalomsku, ali i trenutno vodeću skijašicu ukupnog poretka Svjetskog kupa Tinu Weirather (LIE).

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)
 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 214777
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr