NATJECANJA

»

SKIJANJE

27.02.2010.      

Autor: Goran RazićPhoto: Nika Fleiss (Skijanje.hr, Vancouver 2010.)  

Nika ispala iz 30, tužna ide kući

Nika Fleiss, iako s puno iskustva na velikim natjecanjima ostala tužna i razočarana nakon Vancouvera. Sve ove godine priprema ipak nisu rezultirale nečim lijepim i velikim, pa što god to bilo.

Nikin izraz lica nakon utrke slaloma u Whistleru najbolje je govorio o kakvim emocijama je riječ. Tužna, razočarana, ponovo sliježe ramenima. Slika na koju smo, na žalost, već navikli u utrkama Svjetskog kupa.

"Loša prva i loša druga vožnja. Tužna sam i razočarana, a najviše mi je žao što nisam iskoristila dobar startni broj u drugoj vožnji", riječi su Nike Fleiss s kojima je započela svoju olimpijsku priču. "Sljedeća prilika je tek za četiri godine. Što mogu. Sad moram hvatati bodove, tako da nakon Platka, na kojem sam predvozač, imam utrke Europa Cupa, na kojima moram osigurati start što bliži broju 30", planove je već počela iznositi Nika Fleiss.

Još jedan olimpijski ciklus za Niku je završen, s time da već najavljuje sljedeći, na kojem bi voljela nastupiti. Iskustva ima na pretek, ali rezultati polako klize nizbrdo. Nika može više, to je istina, no kako doći do toga, što napraviti? "Ne znam. Već sam odavno trebala prestat biti nezadovoljna nakon ulaska u cilj, no svaki puta se ponavlja isto. Nadam se da ću već u Leviju uspjeti nešto popraviti", optimistična je Nika, nakon slalomskog nastupa u kojem su očekivanja bila puno veća.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 182028
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr