Skijanje.hr

NATJECANJA

»

SKIJANJE

12.06.2014.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Potvrđen i sastav slovenskih reprezentacija

Uz konstantna unutarnja trvenja, kao uvjerljivo posljednji od respektabilnijih ski saveza, sastav skijaških reprezentacija napokon su jučer potvrdili i u Skijaškom savezu Slovenije.

Ono što je po potvrdi sigurno je da će slovenske reprezentacije u sezoni 2014/15. imati tri sigurna skijaša s A statusom, a to su Rok Perko, Boštjan Kline te Žan Kranjec. Kod skijašica A status za novu sezonu imaju "samostalna" Tina Maze te još Maruša Ferk (naslovna fotografija), Ilka Štuhec, Vanja Brodnik i Ana Bucik.

Glavni trener slovenskih skijašica za novu je sezonu Rasto Ažnoh, kod muškaraca najodgovorniju strukovnu funkciju obavljat će Klemen Bergant.

Nakon sezona rada u Hrvatskom skijaškom savezu kući u matični ski savez, i to na poziciju glavnog trenera za muške brze discipline, stigao je Peter Pen, kojemu će u radu pomagati i Andrej Jerman. I treći bivši slovenski natjecatelj, Mitja Kunc, imat će glavnu odgovornost po pitanju tehničkih disciplina kod skijaša. Andrej Možina (brze discipline) i Denis Šteharnik (tehničke discipline) glavni su treneri i prva "produžena ruka" Raste Ažnoha kod skijašica. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1736040
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr