NATJECANJA

»

SKIJANJE

11.01.2012.      

Autor: Matija Kralj 

Wengen 1. trening S (m): Ivica 19., Natko 34., Tin 62.

Ivica Kostelić s 19., Natko Zrnčić-Dim s 34., a Tin Široki sa 62. vremenom prvog službenog treninga uoči utrke spusta u Wengenu (SUI).

Na treningu na kojem je najbrže vrijeme s 2:36.98 odskijao Peter Fill (ITA), Ivica Kostelić 4.415 metara "Lauberhorna" prošao je u vremenu 2:40.11 (+ 3.13 sek. u odnosu na Filla). Vrijeme Natka Zrnčić-Dima iznosilo je 2:41.68 (4.70 sek. sporije od Filla), dok je Tin odskijao vrijeme 2:46.08 (+ 9.10 sek. u odnosu na najbržeg).

Ivica Kostelić je nakon treninga kratko komentirao:

"Za prvi pokušaj nije loše, staza mi je inače dobro poznata, ali su ovaj puta uvjeti puno drugačiji u odnosu na prošlu godinu. Ima puno snijega, podloga je različita i mijenja se."

Natko Zrnčić Dim je nakon treninga kratko komentirao:

"Malo sam taktizirao u donjem dijelu staze da uštedim snagu, jer mi nedostaje skijaške kondicije zbog ozljede koju sam zadobio još u Bormiju."


Jedini ispod sekunde zaostatka u odnosu na Talijana Filla danas su još bili Didier Cuche (SUI) te Christof Innerhofer (ITA).

U Wengenu je za sutra planiran još jedan službeni trening spusta. Petak potom sukladno planu natjecanja donosi superkombinaciju. Subota potom 'klasičnu' utrku spusta. Dok je nedjelja 'rezervirana' za slalom.

Cjeloviti rezultati treninga

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 229297
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr