NATJECANJA

»

SKIJANJE

23.01.2014.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Kitzbühel, 2. trening S (m): Miller najbrži, Natko 21.

Na "Streifu" u Kitzbühelu (AUT), iako u nešto izmjenjenoj formi, danas je uspješno održan drugi i jedini službeni trening uoči subotnje utrke spusta.

Prvi trening spusta trebao se održati jučer, no otkazan je zbog pretoplog vremena i jučer još kritičnog stanja snježne podloge. A drugi trening danas je održan u "rezervnoj varijanti" na donjem dijelu staze - uz izbjegavanje snježno nezadovoljavajućih dijelova "Streifa" u nižem dijelu ili, jasnije rečeno, bez "Hausbergkante" i "Traverse" dijelova staze, a uz skretanje u donjem dijelu staze na inače slalomski "Ganslernhang" pa njime do cilja.

U takvim uvjetima najbrže vrijeme drugog treninga odskijao je s 2:02.93 Bode Miller (USA). Drugo najbrže vrijeme uz 0.96 sek. zaostatka imao je Aksel Lund Svindal (NOR), dok je treći najbrži, ali uz već 2.35 sek. zaostatka za Millerom bio Hannes Reichelt (AUT).

Iako je bio na startnoj listi sa satrtnim brojem 31, Ivica Kostelić propustio je današnji trening spusta, što ujedno znači i da Ivica sigurno propušta i subotnju utrku.

Sa startnim brojem 42 Natko Zrnčić-Dim odskijao je 21. vrijeme treninga, uz 4.24 sek. zaostatka u odnosu na najbrže vrijeme.

Cjeloviti rezultati treninga

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 252925
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr