NATJECANJA

»

SKIJANJE

25.11.2011.      

Autor: Matija Kralj 

Lake Louise, 3. trening S (m): Ivica 45.

Ivica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim, Tin Široki i Sebastian Brigović odradili su danas i treći trening uoči sutrašnje utrke spusta FIS Svjetskog kupa skijaša u Lake Louiseu (CAN).

Ovoga puta najbrže vrijeme treninga iznosilo je 1:50.25, a postavio ga je Adrien Theaux (FRA). Svega 7 stotinki sekunde sporiji od Theauxa bio je Erik Guay (CAN), dok je 42 stotinke sekunde za Theauxom zaostao Hans Olsson (SWE).

Ivica Kostelić sa startnim je brojem 22 odskijao 45. vrijeme trećeg treninga (+ 2.53 u odnosu na najbržeg). Natko Zrnčić-Dim sa startnim je brojem 53 odskijao 58. vrijeme treninga (+ 3.04 u odnosu na Theauxa). Tin Široki sa startnim je brojem 77 bio 73. (+ 3.86). Dok je Sebastian Brigović, s posljednjim startnim brojem, brojem 85, bio 82. (+ 7.16).

Natko Zrnčić-Dim je nakon treninga kratko komentirao:

"Situacija na stazi se mijenja iz minute u minutu, no unatoč tome nikako ne mogu biti zadovoljan svojom vožnjom danas. Sva sreća da je danas trening,stoga vjerujem da će sutra biti bolje".

Sutrašnja utrka spusta Svjetskog kupa za skijaše u Lake Louiseu početi bi trebala u 19:30 h po srednjeeuropskom vremenu.

Cjeloviti rezultati treninga

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 337223
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr