NATJECANJA

»

SKIJANJE

01.03.2013.      

Autor i foto: Skijanje.hr

 

"Platko 2013." sutra na Platku

Skijašice i skijaši svih uzrasta sutra će zabavljati, družiti te natjecati na Platku.

Na rasporedu je "Platko 2013.", skijaško Otvoreno prvenstvo Primorsko-goranske županije, ali i "Platko 2013." baby sprint. Pojednostavljeno rečeno - s početkom od 10 sati na stazi Radeševo na Platku svoje će snage sutra u veleslalomu odmjeriti skijašice i skijaši od šest godina i mlađi, pa sve do veterana.

Organizator natjecanja je Skijaški savez Primorsko-goranske županije, tehnički organizator Ski klub Rijeka, a sve detalje o prijavama za natjecanje, kontakt osobama za informacije te sve druge važne detalje o samom natjecanju saznati možete i klikom na raspis natjecanja u prilogu ovom tekstu.

 

 

 

 

Vezani dokumenti:

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 01. ožujka 2013.   11:45h

    Član od:
    13.01.2005.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Bezveze. Dan prije se pusti informacija preko skijanje.hr umjesto da se za to zna bar vikend prije i da tko god dođe na PLatak (ili na web stranice Platka) zna za to, a da ne pričam o radiju itd. I pored svega ne zna se gdje će točno biti staza, koliko vrata, hoće li se moći skijati mimo staze... Ali dobro, navikli smo razmišljati da je dobro da se išta događa, pa neka bar uspije. Vrijeme će biti super, baš me zanima kakav će odaziv biti.

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 343865
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr