NATJECANJA

»

SKIJANJE

03.01.2014.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Potvrda "klasika" Svjetskog kupa

Otkaz slaloma na Sljemenu do daljnjega će, uz otkaz city eventa u Münchenu, i nadalje ostati jedinim prijevremenim otkazom nekih od utrka Svjetskog kupa u aktualnoj sezoni.

Prvi dani nove 2014. godine donijeli su, naime, pozitivnu snježnu kontrolu za Wengen i Adelboden. A ništa spornog nema niti u snježnim uvjetima potrebitim za održavanje utrka Svjetskog kupa u Kitzbühelu.

Organizatori "Hahnenkamm" utrka u Kitzbühelu objavili su ujedno kako će i ove sezone kroz prednatjecanje odabrati predvozače za samu utrku spusta. Termin prednatjecanja je 19. siječnja, dok prijave traju do 12. siječnja. "Sukladno našoj ideji, najpogodniji za prijavu i nadalje ostaju bivši natjecatelji te vrhunski skijaši koji se nalaze u treningu", izjavio je ovom prigodom Michael Huber, šef Organizacijskog odbora u Kitzbühelu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

 • Objavljeno: 03. siječnja 2014.   23:24h

  Član od:
  26.10.2007.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Zanimljivo ovo s prednatjecanjem za predvozaca. Jel mozda netko bio...?!? Salim se, ali vjerujem da ambicija ima, bar za abrucanje na onom ravnom djelu ispod starta!

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

 • Vijesti

 • Info

 • Interview

 • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 52462
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr