NATJECANJA

»

SKIJANJE

11.09.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

SP 2015.: Vail i Beaver Creek spremni

Niz svježe održanih koordinacijskih sastanaka potvrdio je kako su Vail i Beaver Creek na najboljem putu da potpuno spremni dočekaju Svjetsko skijaško prvenstvo 2015.

I sama tehnička inspekcija staza, i organizacijska usklađivanja lokalnog Organizacijskog odbora i predstavnika FIS-a, prošli su za sada odlično. A očekivanja su da domaćini ponove još jedno uspješno Svjetsko prvenstvo, baš poput onog već održanog 1999. godine.

Samo Svjetsko prvenstvo na rasporedu je od 2. do 15. veljače 2015. Dok je i posljednja "generalna proba" staza u Beaver Creeku na rasporedu već od 5. - 7. prosinca ove godine, uz po jedan spust, superveleslalom i veleslalom u sklopu Svjetskog kupa kod skijaša.

Posebnim izazovom na Svjetskom prvenstvu za skijašice bi se, podsjećamo, pokazati trebale utrke u brzim disciplinama na novoj Raptor stazi, baš kao i mogućnost da veleslalom odrade na za sve discipline "muškoj", još za 1999. novodizajniranoj Birds of Prey stazi.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 11. rujna 2014.   11:13h

    Član od:
    22.01.2008.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    ah Vail i Beaver Creek... :)
    Ne sumnjam da će to biti jedno odlično prvenstvo...

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 575063
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr