OPREMA

»

SKIJE

02.12.2011.      

Autor: Matija Kralj 

Kneissl na korak od novog spašavanja

Iako mu je u jednom trenutku ranije ove godine ozbiljno prijetio nestanak, proizvođač skija Kneissl stigao je sasvim blizu i novom opstanku na svjetskom tržištu.

Već prije nekoliko tjedana objavljen je, naime, plan preuzimanja trenutno insolventne te već godinama problemima u poslovanju opterećene tvrtke Kneissl sa strane njemačkog proizvođača skateboarda Kramer Elastics. A stečajni upravitelj Kneissla, Stefan Geller, trenutno naporno radi na kompletiranju cijelog posla.

"Sada stvar želimo dovesti do kraja, jer ne radi se tu samo o pukom financiranju preuzimanja. Važna je razrada čitavog koncepta za budućnost. Novu proizvodnju moramo osigurati do proljeća, a novi start tvrtke morao bi potom uslijediti od sezone 2012/13.", izjavio je Geller.

Čitav koncept preuzimanja predviđa seobu proizvodnje iz Njemačke u Tirol te kratkoročnu prodaju pogona. Baš kao i potpis novih ugovora o suradnji s distributerima partnerima tvrtke.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Recenzije

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1658680
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr