NATJECANJA

»

SKIJANJE

30.09.2013.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: AlexisPinturault.com 

 

I Pinturault "dobio krila"

Red Bull pridodao i novo jako ime timu zvijezda Svjetskog kupa koje sponzorira.

Objavu o potpisivanju sponzorskog ugovora s Red Bullom 22-godišnji Francuz na svojim web stranicama objavio je prošlog tjedna. Čime se pridružio, primjerice, po "Red Bull kacigama" najprepoznatljivijima Lindsey Vonn, Akselu Lundu Svindalu te Eriku Guayu, ali i u nešto smanjenom opsegu također od Red Bulla podržanima Viktoriji Rebensburg te Marcelu Hirscheru.

Uz financijsku korist Pinturault nove benefite na svom skijaškom razvojnom putu vidi i u mogućnosti budućeg korištenja, po nekim mišljenjima i dosta kontroverzne, Red Bullove trening-infrastrukture te savjetnika za tjelesnu pripremu. Sve s ciljem što skorijeg proboja i na sami vrh muškog Svjetskog kupa, a za što je neophodni talent i skijašku svestranost već jasno naznačio.   

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 02. listopada 2013.   07:52h

    Član od:
    13.01.2005.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Heh, da... Meni to zvuči kao da su oživjeli istočnonjemačke metode treninga.
  • Objavljeno: 30. rujna 2013.   16:10h

    Član od:
    08.12.2004.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    ovo "dosta kontarverzno" je jako interesantno. bilo bi super kada bi netko napisao koju o tome a da je informiran naravno. pa neka bude i rekla-kazala. obicno takve stvari i jesu takve ;)

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 196390
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr