13.11.2014.      

 

Nova sezona, nove Atomic skije!

Odlučite se za Atomic test skija, besplatno savjetovanje i pomoć pri izboru.

Nova sezona donosi brojne novosti u svijetu skijanja. Atomic će, kao i prošlih sezona, organizirati skijaške testove u Sloveniji i drugim zemljama na kojima ćete moći isprobati te novosti i olakšati si izbor novih skija. 

Danas se na tržištu nalazi bezbroj različitih modela skija između kojih je jako teško izabrati, dok razvoj skija napreduje sve brže i brže. U Atomicu smo zato odlučili da kupcima omogućimo direktan dodir s opremom prije nego što je kupe. 

Na svim testovima ponudit ćemo veliki izbor skija, a bit će prisutni stručnjaci, bivši natjecatelji, koji će vam rado odgovoriti na sva pitanja u vezi opreme. Na sve testove moći ćete se prijaviti preko Interneta, a pri prijavi na Atomic test skija dobit ćete i 20% popusta na dnevnu skijašku kartu. Odlučite se za Atomic test skija, jer ćete tako najbolje isprobati sve novosti koje donosi nova sezona.

Isprobajte sve novosti u Atomicu na slijedećim testovima skija: 

GDJE MJESEC KADA
Arabba  prosinac 12.12.-14.12.2014.
Kranjska Gora  prosinac nedjelja, 21.12.2014.
Kranjska Gora  prosinac nedjelja, 28.12.2014.
Cerkno  siječanj subota, 10.1.2015.
Rogla
 siječanj nedjelja, 18.1.2015.
Pohorje  veljača nedjelja, 15.2.2015.
Cerkno  veljača subota, 21.2.2015.
Krvavec  ožujak nedjelja, 1.3.2015.


Prijavite se na test skija na: www.atomic.com

NOVOSTI U OVOGODIŠNJOJ SEZONI U ATOMICU

Cilj razvojnih inžinjera u ATOMIC-u je napraviti skije koje odgovaraju svakom pojedincu: tjelesnoj konstituciji, načinu skijanja, željama i osobnim ciljevima.

U lanjskoj sezoni prvi put smo predstavili tehnologiju ARC i povratne informacije su bile odlične. Skije s ARC tehnologijom odlično se prilagođavaju svakom terenu jer imaju sposobnost savijanja u luk po cijeloj svojoj dužini. Skije se jednostavnije savijaju, kontrola nad njima je lakša, a pri agresivnijoj vožnji garantiraju dinamičan odziv.

Skije iz kolekcije Redster ove će sezone potpuno zaludjeti ljubitelje velikih nagiba i visokih brzina. Obnovljena tehnologija Doubledeck 3.0 i nova tehnologija RAMP Tech donose još više preciznosti, kontrole i stabilnosti na skijama.

-.--.-

-.--.- 

U Atomicu smo se ove sezone dobro pobrinuli i za skijašice. Obnovili smo najprodavaniju seriju ženskih skija Cloud i dodali im tehnologije ARC i Bend – X. Skijanje će uz njih biti još jednostavnije, prianjanje još bolje, a kontrola savršena. Obnovili smo i skije iz serije All Mountain i tako osigurali da želje svih skijašica budu zadovoljene.

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4718550
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr