NATJECANJA

»

SKIJANJE

27.01.2014.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Arhiva ZOI Soči 2014.

 

ZOI Soči: Hrvatska s 11 sportaša

Hrvatska delegacija s 11 će sportaša put Zimskih olimpijskih igara u Sočiju.

Konačni popis sačinjavaju sve redom predstavnici koji dolaze iz sportova sastavnica Hrvatskog skijaškog saveza. A sasvim prema očekivanjima, i posljednjim informacijama, na popisu sportaša osam je skijaš(ic)a, dvoje predstavnika u skijaškom trčanju te, po prvi puta, i jedna natjecateljica u snowboardu.

Umjesto izvornih pet skijaša i tri skijašice Hrvatska u konačnici put Sočija šalje šest skijaša i dvije skijašice unutar određene olimpijske kvote osam. Od skijaša redom to su, uz svoj četvrti nastup na ZOI, Ivica Kostelić, na svoje treće ZOI putuju Dalibor Šamšal i Natko Zrnčić-Dim, a na svoje prve Igre Filip Zubčić, Matej Vidović te kao jedini skijaš van sustava alpskih reprezentacija, no potpuno zasluženo Sebastian Brigović.

Od skijašica na svoje druge ZOI odlazi Sofija Novoselić te na svoje prve Igre Andrea Komšić.

Na svoje prve Zimske olimpijske igre u skijaškom trčanju put Sočija će Vedrana Malec i Edi Dadić te u snowboard halfpipe disciplini Morena Makar.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 27. siječnja 2014.   21:42h

    Član od:
    08.12.2004.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Sebastian Brigovic! svaka cast!

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 531566
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr