NATJECANJA

»

SKIJANJE

30.11.2014.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Arhiva Aspen Winternational

 

Lake Louise SG (m), Aspen SL (ž) - najava utrka

Nakon spusta i veleslaloma superveleslalom i slalom.

Prvi superveleslalom sezone skijaši u sklopu Svjetskog kupa danas u Lake Louiseu voze s planiranm početkom od 19 sati, i uz TV prijenos na HTV 2. 69 skijaša iz 18 zemalja prijavljeno je za ovu utrku, a na startnoj listi ovoga su puta obojica hrvatskih predstavnika - i Ivica Kostelić sa startnim brojem 45, i Natko Zrnčić-Dim s brojem 49.

Trener Austrijanaca Winkler zadužen je za postavku staze, a "Men's Olympic/East Summit" staza za superveleslalom je duga 2.583 m, start joj je na 2.338, a cilj na 1.690 mnv.

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)

---

Nakon drugog veleslaloma, i drugi slalom sezone kod skijašica u Aspenu je na rasporedu od 18 i 21 sat. Opet u izravnom TV prijenosu samo na stranim TV postajama.

Trener Njemica Renoth i trener Švicarki Zurbuchen zaduženi su za postavku "Lower Ruthie's Run" staze, dok je za samu utrku prijavljeno 59 skijašica iz 16 zemalja.

Od djevojaka iz regije pobjednici Levija, Tini Maze (startni broj 5), od Slovenki se na ovoj utrci pridružuje i Katarina Lavtar (startni broj 58). A za Srbiju tu je Nevena Ignjatović (startni broj 49).

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4718478
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr