NATJECANJA

»

SKIJANJE

07.02.2013.      

Autor: Matija Kralj 

SP Schladming, SK (ž) - najava utrke, live timing

U sutrašnju borbu za medalje u ženskoj superkombinaciji na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu kreće 47 djevojaka iz 25 zemalja. 16-ogodišnja Andrea Komšić hrvatska je predstavnica među njima.

I spustaška, i slalomska vožnja u sklopu ženske superkombinacije voze se na "Streicher" stazi. Spustaški dio uobičajeno postavlja J. Tischhauser ispred FIS-a, dok će slalom postaviti talijanski trener Tine Maze L. Magoni. Prvi dio superkombinacije kreće od 10:00 sati, dok je planirani termin slalomske vožnje 14:00 sati. Sve i uz najavljeni izravni TV prijenos na HTV 2.

Tina Maze svakako se ujedno može proglasiti i apsolutnom prvom favortikinjom utrke. A po svoje drugo zlato u drugoj utrci na SP-u u Schladmingu Tina će u spustu krenuti sa startnim brojem 18. Jedina hrvatska predstavnica na utrci, mlada Andrea Komšić, u spust dijelu nastupit će za početak s posljednjim mogućim startnim brojem - startnim brojem 47.

Naslov svjetske superkombinacijske prvakinje iz Garmisch-Partenkirchena (GER) 2011. pred svojim navijačima sutra, uvjetno rečeno, "brani" Anna Fenninger (za spust startni broj 17). Tada, u Garmischu, Fenninger je uzela zlato ispred Maze sa srebrom. Dok je brončana bila "umirovljena" Anja Pärson (SWE). Još jedna bivša superkombinacijska svjetska prvakinja (Val d'Isere 2009.) u utrci je i druga Austrijanka Kathrin Zettel (za spust startni broj 22).

Cjelovita startna lista utrke (pdf)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 235980
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr