01.10.2013.      

Autor: Collegium.eu

 

KnockOut Snow Festival: Probrane glazbene poslastice

U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije ponovo će okupirati Francusku. Uz odlične glazbene večeri, Apres ski partije, koncerte renomiranih domaćih i regionalnih izvođača, pred posjetiteljima su i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji.

Hrvatska invazija na francuske Alpe se ponovo nastavlja, a domaćini goste iz naše regije očekuju s velikim nestrpljenjem. Ove nas godine očekuju nove glazbene poslastice početkom siječnja na najposjećenijem festivalu za mlade u Francuskoj.

Organizatori su se svojski potrudili zadovoljiti sve apetite ljubitelja distorzije i elektronika te su i ove godine pripremili bogati LineUp bendova i DJ-a. 

Kao headlinere festivala (CLASSIC termina) ponosno ističu bend i instituciju Hladno Pivo, te svevremene DJ mag-ove the Shapeshifters (UK). Uz headlinere, zavidan je i popis ostalih bendova koje ove godine nastupaju – Majke, Let3, Mandrili, Connect. Uz poznati britanski dvojac, ovogodišnje izdanje donosi i još dva poznata regionalna DJ dvojca: Frankie Headfors i Vanillaz. Uz njih posjetitelji mogu računati i na uvijek spremnog i proaktivnog Lucu Montecchi-a, te naravno Collegium DJ team. Od klupskih programa spomenimo da će i po treću godinu zaredom KnockOut Snow Festival ugostiti poznati RNB Confusion.

U novogodišnjem terminu posjetitelje očekuje 'light' izdanje LineUp i nastupi Majki, Let3-a, Frankie Headforsa, Vanillaza, Luce Montecchia... Organizatori u tom terminu najavljuju i još neko glazbeno iznenađenje, te fenomenalnu organizaciju dočeka nove godine!

Cijene aranžmana koji uključuje autobusni prijevoz, smještaj i skijašku kartu u NG terminu (28.12.2013 – 4.1.2014) dostupne su za već 2790kn, dok su one za CLASSIC termin (4.1. – 11.1.2014) dostupne za 2390kn.

Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći i na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu.



 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 256284
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr