01.10.2010.      

 

Ski amade - tamo gdje skijanje počinje!

Pet regija savršenih ski pista objedinjenih s jednom ski kartom te izvrstan odnos cijene i ponude okupane čistim alpskim zrakom, jamstvo su za besprijekornu i bezbrižnu zimsku zabavu u Ski amade.

Na samo 50 km južno od Mozartovog grada, Salzburga, i međunarodnog aerodroma, s autocestom koja vodi tik do skijališta, smjestio se najveći skijaški raj Austrije, Ski amade. Sa svojih 5 top skijaških regija, 25 renomiranih skijališta, 860 kilometara staza i 270 modernih žičara Ski amade ponosno se ističe kao jedna od top destinacija u svijetu skijanja. Spojem fascinantnog planinskog svijeta, autentičnih mjesta i gostoljubivosti domaćina, postaje neodoljiva kombinacija za besprijekorno zimovanje. Bilo da ste skijaš ili snowboarder, ljubitelj zimskog sporta ili pak samo planinske idile, ova regija biti će pravi izbor za vas.

-.--.-Ponuda kojoj ne mogu odoljeti ni najizbirljiviji gosti razlog su više za posjet ovom zajedničkom biseru Alpi. Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig i Grossarltal, pružaju gostu veliku raznolikosti skijaških staza prilagođenih od početnika do experta, objedinjenih sa samo jednom ski kartom, odlično zasnježenje i pripremu staza, narodnu kuhinju i alpski ambijent, te niz svjetskih sportskih događanja.

U samom srcu Ski amade nalazi se regija Salzburger Sportwelt. Regija s najviše svjetskih i olimpijskih pobjednika u zimskim sportovima svojom šarolikom ponudom osigurava ugodan odmor svim svojim gostima. Tako recimo jedan od bisera Alpa, skijalište Zauchensee/Flachauwinkl bit će pravi izbor za sve skijaše željne free ridea, teških staza i snowparkova. Ukoliko spadate u mlađu populaciju, Flachau/Wagrain sa svojim širokim stazama i nezaobilaznim apres ski barovima, jedna je od top destinacija ove zime. Obiteljski ljudi ovdje će također doći na svoje. Skijalište Radstadt/Altenmarkt nudi najotkačeniju stazu što se može zamisliti za sanjkanje. Svojom dužinom od 6 kilometara, startom sa 1577 mnv, odakle prolazite 727 visinske razlike do cilja i najboljim noćnim osvjetljenjem, postaje obavezna stanica za sve najmlađe ljubitelje snijega.

Za sve one koji tek počinju skijati, veliki broj škola skijanja pomoći će im u savladavanju prvih koraka na snijegu, no ako ste ipak od onih kojima je uživanje na prvom mjestu, svoje slobodne trenutke možete provesti u wellness centrima diljem Ski amade regija.

Detalje potražite na službenim stranicama regije Ski amade.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 707471
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr