09.12.2014.      

 

Skijaški centar Cerkno spreman za sezonu 2014/15.

Skijaški centar Cerkno, posljednjih godina najbolje skijalište u Sloveniji, s veseljem očekuje nadolazeću skijašku sezonu. A nakon uglavnom mizerne zime 2013/14. očekivanja, i želje, samo su još ambicioznije.

Skijaški centar Cerkno, koji slovi za najmodernije skijalište u Sloveniji, lako se može pohvaliti najbržim, i za korisnike najprijaznijim skijaškim napravama. Staze su primjerene za skijaše svih dobnih skupina, i razina znanja, a u sklopu skijališta nalaze se i uređeni snježni park te staze za skijaško trčanje.

-.--.-

Posebna pozornost pridaje se najmlađim skijašima te se na skijalištu nalazi nekoliko lokacija na kojima se oni mogu lijepo zabaviti i provesti ponešto sati na snijegu.

Na vrhu skijališta nalazi se novi samoposlužni restoran s panoramskom terasom, a koji, u prijatnom alpskom duhu, svojim gostima nudi raznovrsna jela, sve s naglaskom na lokalnim sastojcima.

Zašto Skijaški centar Cerkno?
Kada se odlučujemo za skijanje prvi čimbenik, koji odlučuje o tome kamo ćemo na put, svakako je odgovor na pitanje koliko ponuda pojedinog skijališta udovoljava našim potrebama. Ski centar Cerkno sa strane posjetitelja tri je puta zaredom odabran Naj skijalištem Slovenije među velikim centrima, a nosi i naziv Skijališta prijatelja obitelji.

-.--.-

Još jednostavnije do ski karata preko Eventim.hr
Ski karte za NAJbolje skijalište u Sloveniji po novome je lako moguće kupiti na svim prodajnim mjestima Eventim sustava te na slijedećoj poveznici.

Nova cestovna poveznica za hitar skok na skije
Poplava iz 2007. godine potpuno je uništila cestovnu poveznicu Ljubljana - Škofja Loka - SC Cerkno. A ove godine spomenuta cestovna poveznica iznova je otvorena i posjetiteljima skijališta na raspolaganju je tako potpuno obnovljeni cestovni odsjek puta, koji znači najkraću poveznicu središnje Slovenije sa skijalištem. S korištenjem te cestovne poveznice iz Ljubljane se, do Ski centra Cerkno, stiže za 50 minuta.

Najugodniji skijaški paketi u Hotelu Cerkno
Skijaški centar Cerkno, i Hotel Cerkno, za posjetitelje su pripremili najugodnije skijaške pakete, a koje je moguće pronaći na slijedećoj poveznici. 3 x polupansion, 3 x skijaška karta i neograničeno korištenje bazena dostupno je već za 116 eura, 5 x polupansion, 5 x skijaška karta i neograničeno korištenje bazena već za 174 eura. Ostalu ugodnu ponudu moguće je provjeriti na http://www.hotel-cerkno.si, upitom e-mailom na info@hotel-cerkno.si, ili pozivom na broj telefona +386 5 37 43 400.

Spremni za sezonu 2014/15.
Na prošlu skijašku sezonu pritužbe smo imali svi, i skijaši, i upravitelji skijališta. No mi smo se, unatoč slabim vremenskim uvjetima, trudili kako bismo željenih skijaških užitaka ponudili što više moguće.

Ove zime događanja će u Skijaškom centru Cerkno biti i još više. Potrudit ćemo se da baš svatko nađe ponešto za sebe, i oni najmlađi, ali i oni malo stariji. Spomenimo tako, primjerice, NAJ zabavu na NAJ skijalištu, a kojom ćemo 15. ožujka 2015. zaključiti seriju odličnih događanja na našem skijalištu.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 219621
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr