14.11.2016.      

Autor: TA Izazov

 

Jeste li spremni prihvatiti Izazov!?

Izazov turistička agencija d.o.o. je na ovim prostorima postala sinonim za ski & board izlete još od 2004. Od 2006. smo počeli vlastitu produkciju sedmodnevnih skijanja s autobusnim prijevozom u najbolje ski centre u Francuskoj

... od tada vas vodimo organizirano s autobusnim prijevozom na najbolja i najpoznatija francuska skijališta poput: Val Thorensa s 3 doline, Tignesa s Val d'Iserom, La Plagnea s Les Arcom, Les 2 Alpesa, Serre Chevaliera, Isole 2000 itd.

U proljeće 2014. smo organizirali prvi autobus iz RH za najveće Švicarsko skijalište - 4 doline. Uvijek smo bili prepoznatljivi po svojim originalnim, inovativnim i unikatnim ski & board izletima na ovim prostorima, a ove godine ćemo s posebnim zadovoljstvom dodatno ponuditi puno noviteta i jedinstvenih ski & board turističkih aranžmana. Samo za ovu sezonu imamo u planu oko 80 jednodnevnih i oko 20 vikend izleta!

-.--.-

Tijekom svih ovih godina, uz preko sto tisuća prevezenih skijaša i bordera u inozemstvo, postali smo iskusniji i mudriji, osluškujući želje i prohtjeve naših klijenata. Tako ove godine radimo i zimovanja preko "Velike bare" u Aspenu - SAD i u Kanadi sa heliski freeride programom.

Ove sezone imamo 10. godišnjicu jednog od najljepših ski & board aranžmana: Dolomiti ski safari. U terminu 18. - 25.02.2017. provodimo tjedan dana u najljepšoj prirodi i najbolje uređenim stazama na svijetu.

Ski opening nudimo na najsigurnijem "neglečerskom" skijalištu: Kronplatzu, u terminima: 07. - 11.12.2016. i 14. - 18.12.2016.

Nudimo najsigurniji i najnoviji autobusni prijevoz za Europske skijaške destinacije. Svaki vikend Vas vodimo na najpopularnije Slovensko skijalište – Krvavec.

Za ovu sezonu kao našu novost ponosno ističemo da smo ekskluzivno prodajno mjesto u sjeverozapadnoj Hrvatskoj za ski karte slovenske Alpe u koje ulaze sljedeća slovenska skijališta: Krvavec, Vogel, Kranjska Gora, Cerkno u Sloveniji te Arnoldstein u Austriji.

Također smo postali ekskluzivno prodajno mjesto ski karata za popularno slovensko skijalište Kope po posebnim cijenama.

Tako ćete u vrijeme zimskih školskih praznika moći svakodnevno skijati na Kopama za već od 149 kn za cijeli dan s uključenom ski kartom i autobusnim prijevozom.

Počevši od 26.12.2016. pa sve do 15.01.2017. (izuzev Stare i Nove godine), a svaki petak i subotu ćemo Vas dodatno voditi na noćno skijanje na Kopama.

Polazak će biti iz sljedećih gradova: Križevci, Petrinja, Sisak, Vrbovec, Varaždin, Zaprešić i Zagreb.

Noćno skijanje i bordanje ćemo završiti u službeno proglašenom najboljem Apres ski baru u Sloveniji – Holcer pubu.

-.--.-

Dodatna radosna vijest je da ćemo imati i još povoljnije izlet na Kope ski opening, 03.12.2016. za samo 99 kn s autobusnim prijevozom, ski kartom te koncertom grupe Vigor.  

To su cijene za vas i kao takve će biti najpovoljnije u povijesti skijanja i bordanja iz RH u inozemstvo.

Imamo i najpovoljniji doček Nove godine u Holcer pubu s noćnim skijanjem na Kopama za samo 249 kn!

A sve aranžmane možete platiti osim gotovine i svim kreditnim te debitnim karticama odjednom ili na rate u našoj poslovnici.

Vaše povjerenje koje ste nam dali prilikom uplata aranžmana nam je glavna vodilja svih ovih godina i najveća motivacija da Vas svake sezone iznenadimo s novim destinacijama i aranžmanima.

Pratite na na facebooku: https://www.facebook.com/turisticka.agencija.izazov/
I Instagramu: @izazovtravel
Više na: www.izazov.net
Mail: info@izazov.net
Tel: 01/3457585
Vaš Izazov ski&board team

U priloženim dokumentima u nastavku pogledajte popis jednodnevnih i vikend ski izleta! 

 

 

 

 

Vezani dokumenti:

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 176515
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr