16.09.2009.      

 

Suunto Core Extreme - Limited Edition

Ultimativni instrument za adrenalinom nabijene outdoor aktivnosti.

Suunto, vodeći svjetski proizvođać preciznih sportskih instrumenata, , lansira novog član njegovog nagrađivanog Suunto Core sportskoga instrument. Suunto Core Extreme - Limited Edition osvježen izgled, hrabar dizajn, a dostupan je u ograničenom broju  od 3000 komada koji su pojedinačno numerirani.

Suunto Core je dizajniran da pruži pouzdane i točne podatke. On kombinira napredne ABC (visinomjer, barometar i kompas) funkcije  s funkcijama   kao što su  dubinomjer, vrijeme izlaska i zalaska sunca, i meni na četiri jezika. Suunto Core je osvojio dizajn "red dot: najbolji od najboljih" na red dot design natjecanju u Njemačkoj prošle godine. On je također bio nagrađen sa Gear of the Year nagradom  Men's Journal-a u 2007.

Točnost do 29.500 stopa (9.000 metara), visinomjer u Suunto Core prikazuje trenutnu visinu. Automatski ALTI / Baro mod  prebacuje između visinomjera i barometara  ovisno o aktivnosti i tako prikazuje najrelevantnije informacije za svaku situaciju.Suunto Core je osvojio testove visinomjer sata  u njemačkom časopisu Alpin.

U 2009, Suunto Core je predstavljena sa sportašima  koji sudjeluju u Red Bull X-Alps 2009 događaj s  ekstremnim izazovima koji ih očekuju tijekom ove izazovne utrke. Suunto Core's visinomjer, barometar i kompas funkcija će biti neprocjenjiv alat  trkačima za  navigaciju  kroz Alpe tijekom dva tjedna dugog događaja.

Suunto Core Extreme - Limited Edition će biti dostupan u odabranim trgovinama od rujna  2009.

Suunto je vodeći dizajner i proizvođač sportskih  instrumenata za alpinizam, planinarenje, orijentacijsko trčanje, trening, ronjenje, skijanje na vodi, jedrenje i golf.

Suunto instrumenti kombiniraju sportsku  estetiku i funkcionalnost, satovi sa sportskim specifičnim software-ima.

Više informacija na www.suunto.com i www.planetsport.hr

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5746
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr