13.12.2009.      

Photo: ZG News 

Hervisova sedma trgovina u Hrvatskoj

Hervisov lanac sportskih trgovina sa sjedištem u Salzburgu ima više od 30 godina tradicije i u vlasništvu je dioničkog društva SPAR Austrija (SPAR Ősterreichische Warenhandels AG).

-.--.-Osim u Austriji Hervis svoje podružnice ima u Češkoj, Madžarskoj, Sloveniji, Rumunjskoj i u Hrvatskoj. U Hrvatskoj se poduzeće Hervis d.o.o. pojavilo u listopadu 2006. godine otvaranjem prve trgovine u Zagrebu. Trenutačno Hervis u Hrvatskoj otvara već 7 trgovinu po redu i raspolaže s više od 7.400 m2 prodajnih površina i 100 zaposlenika.

Visoka stručnost pri izboru ponude odjeće i opreme za sport i slobodno vrijeme, široki spektar popratnih usluga, stručno savjetovanje i prodajne i promidžbene aktivnosti, utemeljene povoljnoj ponudi u odnosu na cijenu, Hervis su uzdigli među vodeće trgovce sportskom opremom u Srednjoj Europi.

750.000 eura vrijedna investicija u trgovinu, koja se nalazi u sklopu shopping centra WESTGATE, pruži će kupcima mogućnost izbora u širokoj ponudi priznatih sportskih robnih marki visoke kvalitete po povoljnim cijenama na jednom mjestu. Hervis će otvaranjem nove trgovine u Zagrebu omogućiti otvaranje radnih mjesta za 20 zaposlenika.

Robna marka HERVIS svojim sloganom "Pokreni se" (originalno: get movin') predstavlja sinonim za kvalitetan stil života i užitak kretanja. Svoju viziju gradi na izboru i povjerenju prema najboljim svjetski priznatim sportskim robnim markama, što ih kupcima nudi po najpovoljnijim cijenama.

Hervis nudi vrhunske sportske robne marke, kao što su: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Salomon, Wilson,  Levi's, O'neill, Speedo, Scott, Joma, Roces, Rollerblade, Spalding Asics, Atomic, Fischer, Rossignol, Elan, Fila, Isostar, Kettler, Merrell, Mikasa, Mizuno, Polar, Powerbar, Yonex, Kilimanjaro i druge.

-.--.-Osim šarolikog izbora sportske opreme i odjeće Hervis pruža i kvalitetne servisne usluge, kao što su montaža bicikala, napinjanje svih vrsta reketa, servisiranje skija i dasaka za snowboard. Povoljnom ponudom o kojoj kupce redovito izvještava preko svojih letaka, pregledno označenom robom na policama i uz stručnu pomoć prodajnog osoblja i ljubazno ozračje u trgovini Hervis se želi prilagoditi različitim ukusima i olakšati izbor svojim kupcima. 

U skladu sa sloganom „Pokreni se“ (get movi.n') koji je utemeljen na poticanju sportskih aktivnosti i brizi za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, Hervis veliku pozornost posvećuje sportsko rekreativnim priredbama. U zemljama gdje se nalazi sponzorira sve najveće trkačke priredbe, tako je među ostalim već od 2006. sponzor zagrebačkog maratona.  A osim toga sponzorira i hrvatsku te slovensku alpsku skijašku reprezentaciju te slovensku nogometnu reprezentaciju.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4718884
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr