10.11.2009.      

 

VIBRACIJSKI TRENING

Od astronauta do zvijezda današnjice. Što je to tako privlačno u treningu pomoću vibracija kada gotovo da nema celebrityja koji ga ne prakticira: od princa Charlesa i Julie Andrews do Rafaela Nadala i Cindy Crawford.

Slavni Hrvati također su se bacili na vježbanje pomoću vibracija, ali većina to još uvijek skriva kao tajno oružje svog dobrog izgleda.

-.--.-ZDRAVE VIBRACIJE - prvi autorizirani Power Plate® Institut u Hrvatskoj

Cilj nam je ponuditi trening zdravih vibracija (www.zdravevibracije.hr) na Power Plate® platformi svima, bez obzira na životnu dob i fizičku kondiciju te proširiti primjenu Power Plate®-a s estetskih u kondicijske i rehabilitacijske svrhe.

TRENING POTPUNO PRILAGODLJIV VAŠEM ROKOVNIKU

Trening traje 30 minuta, termin početka novog treninga je svakih pola sata. Vrijeme Vašeg treninga je potpuno individualno i maksimalno fleksibilno pa se može uklopiti u svaki dnevni raspored. Prije dolaska potrebno je  nazvati i rezervirati termin svog treninga, uz mogućnost da to učinite i pola sata prije nego dolazite. Kod otkazivanja treninga vrijedi pravilo otkazivanja dan unaprjed jer se u protivnom rezervirani termin smatra iskorištenim.

GRUPNI TRENINZI U ZDRAVIM VIBRACIJAMA

Na 5 sprava paralelno uz nadzor trenera vježba do 5 članova.

Ski fit program kondicijske pripreme za skijanje i snowboarding osmišeljene su upravo u Zdravim vibracijama.

Ostali programi u ponudi:
Celulite Delete
Noge od mil. $
Fit mama
Torzo Power

Torzo Power je novi program treninga osmišljen u Zdravim vibracijama. Program je namijenjen podjednako ženama i muškarcima koji žele kvalitetan trening posvetiti gornjem dijelu tijela. Jaka leđa, čvrsti trbušnjaci, ljepši opseg stuka, ciljevi su postavljeni kako bi lakše na svojim rukama iznjeli teret krize.

-.--.-PREPORUKA TRENERA

Sve treninge u Zdravim vibracijama vode mladi profesionalci, Ozren Zec, Matija Dunaj i Boris Purgar. Osim što osmišljavaju i vode treninge tu su za sva Vaša pitanja.

Svatko stariji od 14 može vježbati na Power Palte-u ako je općeg dobrog zdravlja. Baš kao i kod drugih vidova tjelovježbe kontinuitet i vrijeme donose rezultate. U tu svrhu u ponudi su tromjesečni paketi treninga s frekvencijom od dva ili tri puta tjedno.

Individualni treninzi namjenjeni su onima koji žele trenirati s osobnim trenerom. Trening jedan na jedan s trenerom pruža pogodnost dodatno personaliziranog treninga  jer trener može s posebnom pažnjom pratiti i usmjeravati napredak pojedinca.

PORIJEKLO STIMULACIJE MIŠIĆA POMOĆU VIBRACIJA

U ranim šezdesetim godinama prošlog stoljeća u vrijeme svemirske utrke SAD-a i SSSR-a Dr. Bierman u Istočnoj Njemačkoj i Dr. Vladimir Nazarov u Rusiji radili su na izumu biomehaničke stimulacije mišića. Ta nova tehnologija testirana je na ruskim astronautima koji su i do tri puta duže boravili u svemiru od amerikanaca i istim posljedicama na zdravstveno stanje. Biomehaničke stimulacije su se primjenjivale lokalno, pritiskanjem izvora vibracije direktno na tijelo i kao takve mogle su biti primjenjivane i u bestežinskom stanju. Sistem razrađen sredinom devedesetih koji primjenjuje ovaj revolucionarni izum je WBV (whole body vibration). WBV za razliku od prvotne ideje stimulacije jednog ili grupe mišića, izlaže cijelo tijelo simultanim vibracijama, što čini pomoću platforme na kojoj se izvode vježbe.

Zdrave vibracije
Zadarska 80, 10000 Zagreb
T: 01 3837441
web: www.zdravevibraije.hr

Radno virjeme
PON-PET 10-22h
SUB 09-15h

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4731410
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr