23.11.2009.      

 

50 najpovoljnijih ski & board izleta!

Europska skijališta se pripremaju za otvorenja, a djelatnici Turističke agencije Izazov pripremili su ponudu s preko 50 najpovoljnijih ski & board izleta za sezonu 2009/2010. Tu je i dalje 5 % popusta za gotovinsko plaćanje za članove Skijanje.hr

Četiri izleta su već odrađena u listopadu i studenom, a slijede najzanimljivija i najatraktivnija skijališta.

S preko 150 odrađenih ski & board izleta, u periodu od rujna pa sve do srpnja, Turistička agencija Izazov je uvjerljivo vodeća agencija takvoga profila u Hrvatskoj, a također i u europskim mjerilima.

Za ovu sezonu u Izazovu posebno ističemo: jednodnevni ski & board izleti na Krvavec do 10 x u sezoni; vikend skijanje na Krvavcu 6 x u sezoni, tjedno skijanje u Francuskoj: La Plagne, Les 2 Alpes i Valmeinier; prošireni program Dolomiti ski safari (jedina skijališta pod UNESCO zaštitom) 13. - 20.02.2010. sa 7 dana skijanja i noćnim skijanjem na Civetti te u Cortini d' Ampezzo. Kronplatz opening 03. - 06.12.2009. s adventom u Brunicu i Sv. Nikola partijem; vikend skijanje u Nassfeldu 12. - 13.12.2009. s organiziranim Partijem za hrvatske goste uz piće dobrodošlice te specijalnim gostom - Tony Cetinskim; 19. - 20.12.2009. i 16. - 17.01.2010.; jednodnevni: Nassfeld, Flachau, Schladming, Obertauern, Katschberg, Bad Kleinkirchheim, Turracher Hoehe, Gerlitzen Alpe... (detaljni termini su u dokumentu na dnu teksta).

Već za 1.190,00 kn, u suradnji sa snowboard klubom B-Zona, organiziramo vikend školu snowboarda koja će se održavati na Krvavcu svakog vikenda od početka rada skijališta. Cijena uključuje prijevoz, polupansion u hotelu Creina u Kranju, prijevoz, opremu, ski kartu za dva dana i dvodnevni tečaj (detalji su u dokumentu na dnu teksta).

U Novu 2010. g. ćemo doslovno uskijati. U ponudi je program s noćnim skijanjem na Staru godinu te dočekom Nove godine na Bledu. Sve uz primjerenu zakusku te neizbježan šampanjac za samo 390,00 Kn.

Školu skijanja u Hrvatskom ski tjednu organiziramo na Civetti i u Falcadama (Italija – Dolomiti), a Ski & board zimovanje za mlade u hrvatskom ski tjednu organizirano je u Gerlitzen Alpama, Austrija.

Tijekom cijele sezone moguće je u agenciji kupiti jednodnevne skijaške karte za Roglu i Krvavec. Dok drugi čekaju u redu na blagajni, vi već možete odraditi nekoliko "laufova" na skijalištima.

Sezonu završavamo kako smo i počeli – na austrijskim glečerima.

 

 

 

 

Vezani dokumenti:

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 276563
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr