05.12.2019.      

Autor: Croatia osiguranje

 

Kako se lako i jednostavno osigurati za svako skijaško putovanje ove sezone

Polica Croatia Sezonskog SKI putnog zdravstvenog osiguranja u promotivnoj ponudi košta 300 kuna, a vrijedi za neograničen broj skijaških putovanja naredna četiri mjeseca, i to u svim zemalja EU te u Švicarskoj, BiH i Srbiji.

Posljednjim tjednima studenog skijaška sezona i službeno je počela. Skijališta u Austriji, Italiji i drugim susjednim zemljama otvaraju se u valovima, i iako do ludnice skijaškog tjedna još ima vremena, u kalendarima pasioniranih skijaša već su zaokruženi vikendi prvih izleta ove zime.

No, ako ove sezone i ne morate ulagati u novu opremu, prije no što krenete trebalo bi uložiti u novu policu putnog zdravstvenog osiguranja. Croatia osiguranje, i ove godine nudi posebnu ponudu putnog osiguranja prilagođenu potrebama ljubitelja skijanja.

Polica Croatia Sezonskog SKI putnog zdravstvenog osiguranja u promotivnoj ponudi košta 300 kuna, a vrijedi za neograničen broj skijaških putovanja naredna četiri mjeseca, i to u svim zemalja EU te u Švicarskoj, BiH i Srbiji. To znači da su jednom policom pokriveni zdravstveni i drugi neplanirani troškovi svaki put kada ove zime otputujete na skijanje u inozemstvo, što je posebno korisno onima koji kroz jednu sezonu kreću na više skijaških izleta.

Europska iskaznica zdravstvenog osiguranja ne pokriva baš sve medicinske troškove unutar Europske unije. Policom Sezonskog SKI putnog osiguranja pokriveni su kompletni troškovi liječenja i zdravstvena njega za hitne slučajeve do 50.000 eura, a polica uključuje i prijevoz vozilom hitne pomoći ili helikopterom do bolnice te prijevoz u Hrvatsku ako se zbog liječenja ili drugih zdravstvenih razloga ne možete vratiti kući na planirani način. Osim toga, osiguranje će vam, u slučaju bolničkog liječenja dužeg od tri dana, pokriti i trošak kupljenog ski passa koji je zbog ozljede ostao neiskorišten.

Polica se ne odnosi samo na nesreće na skijaškim stazama, već pokriva i bavljenje drugim rekreativnim sportovima. Na primjer, Sezonskim SKI putnim osiguranjem pokriveni ste i ozlijedite li se slučajno na klizanju.

Croatia Sezonsko SKI putno osiguranje možete ugovoriti za sebe ili za cijelu obitelj, s tim da je kod obiteljskog osiguranja cijena niža i iznosi 275 kuna po osiguranom članu obitelji. Posebna promotivna ponuda vrijedi do 15. prosinca, a policu možete ugovoriti ovdje .

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4117553
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr